Diverse add-ons
OEE software en papierloos produceren
Zowel huur als koop

OEE

Wilt u de OEE van uw bedrijf berekenen, kies er dan voor om onze OEE-software te laten installeren. Hiermee heeft u en alle betrokkenen op elk moment van de dag inzicht in OEE(verliezen) en de motivatie om het elke dag beter te doen. Essentiële ingrediënten om bedrijfsprocessen te verbeteren. MyPlantFloor, is echter veel meer dan alleen een OEE-systeem want deze kern laat zich op elk moment gefaseerd uitbreiden met extra modules die u helpen om de gevonden verliezen om te buigen tot bruikbare productiecapaciteit. Kortom: een modulaire, out-of-the-box oplossing die vanaf het allereerste moment zorgt voor de informatie die leidt tot prestatieverbeteringen binnen uw bedrijf oftewel een hogere OEE.

Het verbeteren van de OEE begint met inzicht

Zonder inzicht is het lastig om productieprocessen te verbeteren en verliezen te elimineren. Ons OEE-systeem bevat software die aan de hand van de OEE-formule snel en eenvoudig de ongebruikte capaciteit van uw bedrijfsmiddelen blootlegt. MyPlantFloor kan aan elk type machine, elke procesvorm en elk ERP-systeem worden gekoppeld. Standaard zijn ook alle order- en stamdata en energiedata online beschikbaar. De user interface van het OEE-systeem is web gebaseerd en werkt razendsnel op zowel PC, tablet als smartphone. De schermopbouw is ergonomisch en configureerbaar en het systeem genereert duidelijke real-time inzichten. Op die manier worden stilstand-, snelheid- en kwaliteitsverliezen duidelijker in beeld gebracht en kunt u hier dus ook efficiënter op inspelen.

Operatorscherm Tablet Mobiele-app OEE-software MES-systeem Productiesoftware
OEE software en MES systeem - Productiesoftware - Implementatie

Onze engineers helpen u op weg

Wanneer u onze OEE-software wilt inzetten om de OEE real-time te kunnen berekenen, zijn onze engineers u graag van dienst. Wie voor ons OEE-systeem kiest, wordt volledig ontzorgd. Het enige waar u zelf mee bezig hoeft te zijn, is het verbeteren van de OEE met de data die u binnenkrijgt. De installatie en configuratie worden verzorgd, maar ook eventuele updates of uitbreidingen van de software worden voor u geregeld. Mocht u op een ander moment configuratiewijzigingen willen doorvoeren, dan kunt u dat prima zelf doen. Ons OEE-systeem heeft namelijk een duidelijke en goed gedocumenteerde user interface waar makkelijk mee te werken is.

Beter samenwerken

Waar u normaal gesproken reageerde op eventuele verliezen, kunt u met onze OEE-software juist anticiperen. Het real-time karakter en de web-based architectuur van de OEE-software zorgen ervoor dat niet alleen de operator, maar ook de afdelingen Onderhoud, Logistiek en Kwaliteit op elk moment van de dag geïnformeerd worden over wat en wanneer er iets van ze wordt verwacht.

 

Vraag gratis een demo aan

Het berekenen van de OEE is met de ingebouwde formule in onze software uiterst eenvoudig. Bent u benieuwd naar ons OEE-systeem en wilt u weten of u hiermee de werkprocessen ook écht kunt verbeteren? Vraag dan gerust een demo bij ons aan. Hiervoor neemt u contact met ons op via +31 76 5156572 of info@agilitec.nl. Uiteraard staan we u ook graag te woord bij eventuele vragen.

Maintenance-Management-Software - Onderhoudsbeheersysteem - EAM - CMMS - Monteur
Meer weten over MyPlantFloor?
MyPlantFloor zelf ervaren?
Agilitec logo