OEE verbeteren in een batchproces

MyPlantFloor is een van de weinige OEE software oplossingen die ook geschikt is voor toepassing in een batchproces. Verwerking van handmatige fase afhandeling of uitlezing uit een batchcontroller, beiden zijn mogelijk. In meerdere projecten werden reeds mooie resultaten behaald.

OEE-in-Batch-Processing-icoon - Batch-Processing - OEE-software - OEE-verbeteren

Efficiënter produceren in een batchomgeving

In het systeem definieert u batches, fases, fase duur, methodes, ingrediënten en benodigde materialen. MyPlantFloor bewaakt per fase de duur t.o.v. de gestelde fase normtijd, waarschuwt zodra de normtijd wordt overschreden en vraagt om een verklaring als een fase langer duurt dan de gestelde norm + drempeltijd. Adviezen om normtijd van een fase bij te stellen helpen u om de efficiency te verbeteren in productie. MyPlantFloor synchroniseert met ieder ERP en/of Batchcontroller systeem.

Rapportage

Batchrapportage van batch en fase tijden.

Rapportage

Batchrapportage van batch en fase tijden.

Lagere hardware kosten

MyPlantFloor verwerkt alle data in een centrale server die het sterpunt vormt tussen machines, energiemeters, administratief systeem en user interface. Dankzij deze opbouw is een bedienscherm bij elke machine overbodig en dit levert een forse kostenbesparing op. De user interface is web based dus een tablet of smartphone per operator volstaat.

OEE-software - MES-systeem - Centrale-verwerking-in-server-OEE-data

OEE voor batch processen bij Nuplex

Klik op ‘OEE in een batchproces (Nuplex)’ om te zien hoe we de OEE verbeteren met MyPlantFloor bij een van onze klanten. Download het referentie artikel:

OEE in Batch processen - Batch processing bij Nuplex

Ook uw batchproces optimaliseren?

Met onze productiesoftware heeft u gegarandeerd een perfecte tool om de OEE te verbeteren in een batchproces. Wilt u graag een demo aanvragen om de voordelen zelf te ervaren? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 76 5156572 of stuur een e-mail naar info@agilitec.nl.

OEE icoon - OEE software - OEE verbeteren
OEE en MES software - Configureren aan de machine
Meer weten over MyPlantFloor?
MyPlantFloor zelf ervaren?
Agilitec logo