OEE verbeteren in een assemblage proces

Het assemblageproces verschilt op een aantal punten van bijvoorbeeld een geautomatiseerde verpakkingslijn. Door het aantal manuele handelingen is het assemblage proces een arbeidsintensief productieproces en is het vaak lastig om automatisch te bepalen op welk moment een product afgerond is.

In dit proces treffen we ook wat meer documentatie in de vorm van papieren werkinstructies en kwaliteitscontrole documenten.

OEE-software-en-MES-systeem---OEE-verbeteren-in-een-assemblage-proces

Optimaliseer uw assemlage process

MyPlantFloor heeft alle eigenschappen en tools om een forse bijdrage te kunnen leveren aan een efficiënter en papierloos assemblage proces.

  • Werkinstructies voorzien van beeldmateriaal zijn via een tablet beschikbaar. Een krachtig mechanisme zorgt voor een efficiënt beheren en aanpassen van de werkinstructies.
  • Medewerkers geven met een tablet of via een koppeling met een bestaand andon systeem aan wanneer ze daadwerkelijk werkzaamheden verrichten aan een productieorder.
  • MyPlantFloor registreert periodes van inactiviteit als stilstand. Input van medewerkers is geminimaliseerd.
  • Nauwkeurige OEE meting voorzien van prestatiegraad en kwaliteitsgraad.

Ook uw assemblagelijnen optimaliseren?

Met onze productiesoftware heeft u gegarandeerd een perfecte tool om de OEE te verbeteren in een assemblage proces.. Wilt u graag een demo aanvragen om de voordelen zelf te ervaren? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 76 5156572 of stuur een e-mail naar info@agilitec.nl.

OEE icoon - OEE software - OEE verbeteren
OEE en MES software - Configureren aan de machine
Meer weten over MyPlantFloor?
MyPlantFloor zelf ervaren?
Agilitec logo